2020. augusztus 12-16. között ingyenes koncertekkel, borfesztivállal és gasztronómiai programokkal vár a Westend Tetőkert!

A kormányzati rendelkezések következtében az idei szezont összes nagyobb fesztiválját törölték az 500 fős létszámkorlátozás miatt. Hogy mégse maradjunk nyári szabadtéri élmények és bulik nélkül, a Westend bevásárlóközpont új megközelítéssel nyitotta meg 3.000 hektáros tetőkertjét. A csodálatos, zöld felületekben bővelkedő területet Budapest új közösségi tereként álmodták újra. Július 3-tól kezdődően naponta ingyenes sporteseményekkel, vásárokkal csábították a szabadba a látogatókat. A napvitorlákkal fedett lounge részen és a piknikező területen hazai DJ-k válogatásaira pihenhettük, de szép számmal adtak helyet zártkörű rendezvényeknek is.

Augusztus 12-16. között a borok szerelmeseit várják a Westend Borpiknikre, ahol több mint 20 hazai borászat és gasztro manufaktúra remekeit kóstolhatjuk meg. A pincészetek közül jelen lesz többek között a Dúzsi, a Hilltop Neszmély, a Malatinszky Kúria, a Mészáros, a Polgár, a Teleki Villány (Csányi Pincészet) és még sokan mások. A gasztronómiai különlegességekről pedig a Mádi Sajt Manufaktúra, a Stelázsi és több foodtruck gondoskodik.

Az eseményt ingyenes akusztikus koncertek színesítik csütörtöktől szombatig a JEEP támogatásával.

A borpikniket egy különleges zenei programmal zárják: augusztus 16-án este fellép a Volver la Vida formáció, akik a dél-amerikai dallamokkal egészítik ki a borházak által nyújtott élményeket.

A Westend bevásárlóközpont 2020-ban nyolcadik alkalommal nyerte el a Superbrands díjat. Az elismerés értékes visszajelzés mind a vásárlóktól, mind a szakma képviselőitől. A tetőkert aktivációjával idén tökéletes megoldást kínáltak látogatóiknak a járványhelyzet okozta korlátozások ellensúlyozására.