(2023. szeptember 23., szombat, 10:00 – Várkert Bazár)

A Budavári Palotapiknik a megújuló Budavári Palotanegyed új családi eseménysorozata, ami dj. Methával közös szervezésben, idén először valósul meg. A nappali esemény elektronikus zenei programjáért a Savoyai teraszon az idén 20 éves dj. Metha által alapított Be Massive Horizon csapata lesz felelős és ez alkalommal ünnepi programmal készül. Az esti bulit megelőzően, a napközben izgalmas zenei
kincskeresésre invitálják a kicsiket és nagyobbakat egyaránt. Több helyszínen különböző stílusú zenei produkciók, táncos bemutatók, tánctanítás várja a családokat, az állomások pedig összekapcsolódnak egy nagy kincskereső játékká. A családi napon 11 órától a Grecsó Krisztián verseskötetéből készült interaktív gyerekelőadást, a „Belefér egy pici szívbe” c. előadást láthatja a közönség a Csík Zenekar három tagjának előadásában. 15 órától a Bélaműhely „Karmesterjáték” című koncertjével várják a családokat a Várkert Bazárban.

A Budavári Palotanegyed programjai ingyenesek, a Várkert Bazár 11 és 15 órakor kezdődő
koncertprogramjára azonban belépőjegy váltás szükséges.

Helyszínek, programok:

VÁRKERT BAZÁR
10:00 – 17:00     Ingyenes kézműves foglalkozások és interaktív játékok
11:00 – 12:00      Belefér egy pici szívbe
Jegyek: https://bit.ly/budavaripalotapiknik_belefer-egy-pici-szivbe
15:00 – 16:15      Bélaműhely: Karmesterjáték
Jegyek: https://bit.ly/budavaripalotapiknik_belamuhely

BUDAVÁRI PALOTANEGYED
13:00 – 18:00      Ingyenes kézműves foglalkozások és interaktív játékok
13:00 – 18:00      A zenei kincskereső játék állomásai
– Neoreneszánsz kert, Gloriett
– Királypince bejárat
– Mátyás kútja
– Török kert
– Halászó gyerekek kútja

Az állomásokon néptánc, cigányzenekar, kortárs tánc, swing, citerás varázsmesék, elektromos gitár és sok más izgalmas játék és feladat várja az érdeklődőket.

15:00 – 21:00     dj. Metha – Be Massive Horizon a Savoyai teraszon. A Be Massive két évtizede az ország egyik legnevesebb elektronikus zenei partysorozata, amelyet az állandó megújulás és a maximális minőségre való törekvés jellemez. A Be Massive Horizon pedig egy különleges helyszíneket felvonultató videó- és bulisorozat, amelynek a koncepciója, hogy az elektronikus zenei megmozdulásokat kiköltöztesse a klubkörnyezetből, egyenesen hazánk csodálatos látványosságaihoz. Az eseményekre olyan rendhagyó és gyönyörű helyszíneken kerül sor, mint például – ez alkalommal – a Savoyai terasz.

További információ: https://varkertbazar.hu/esemenyek/budavari-palotapiknik