Idén is a festői szépségű Bolyki-völgyben indítja a fesztiválszezont a magyar zenei élet krémje: május 30. és június 1. között egymást érik majd a jobbnál jobb koncertek a Feszt!Eger színpadán.

Hazánk egyik legfontosabb nyári eseményére 2019-ben is rengeteg sztárfellépő érkezik, köztük több jubiláló zenekarral. A Feszt!Eger fellépői közül a Halott Pénz, az Anna and The Barbies és a ROAD csapata is 15 éves lesz idén, a Fish! tagjai pedig, akik a rendezvényre egy óriási punkrock-popmetal bulival készülnek, két évtizedes jubileumot ünnepelnek. A zenei kínálat ezúttal is nagyon változatos lesz: a Quimby, aGanxsta Zolee és a Kartel, Follow The Flow, a Bagossy Brothers Company, JETLAG, ByeAlex és a Slepp, Leander Kills, a Belga, sőt hazánk legnépszerűbb női rockegyüttese, a Dorothy is a húrok közé csap a festői környezetű Bolyki-völgyben. Az ÉTER Plusz Tehetségkutató korábbi győztesei is visszatérnek a Feszt!Eger színpadára: a PLASTICOCEAN, a The Anahit, a Before The Last, a Fatal Error, sőt az Eurovíziót megjárt AWS csapatával is találkozhat a rendezvényen a közönség.

ÉTER Plusz Tehetségkutató értékes nyereményekkel

Idén is a Feszt!Eger kísérő rendezvénye lesz az ÉTER Plusz, mely mára már Magyarország legmeghatározóbb könnyűzenei és legnagyobb szabadtéri tehetségkutatójává nőtte ki magát. A május 31. és június 1. között zajló eseményre a www.eterfesztival.hu honlapon keresztül lehet nevezni – április 28-ig várják a jelentkezőket zenekar, DJ és egyéni produkció kategóriában. A fesztiválon a feltörekvő együttesek profi körülmények között állhatnak színpadra, a győztesek pedig a pénzjutalom mellett ingyenes videoklipet, hangszervásárlási utalványt és több fellépési lehetőséget is kaphatnak. A fődíjakkal a nyertes zenekarok idén is eljuthatnak a VOLT, a Strand és a Balaton Sound fesztiválra, illetve Budapesten az A38 Hajónés az Akvárium Klubban is bemutatkozhatnak. A lehetőségeket ezúttal nemzetközi méretekre bővítették: a legtehetségesebbek felléphetnek a felvidéki MartFeszten és az erdélyi Vibe-on is. 

A Bolyki-völgyben páratlan környezetben, bányaudvarok, borospincék közvetlen szomszédságában zajló rendezvény idén május 30. és június 1. között várja a fesztiválozókat. A zenei programok mellett a környék nevezetességeit is érdemes felfedezni – a Feszt!Eger ideje alatt a koncertek mellett is számos program várja a látogatókat.

Programok napi bontásban – Feszt Eger 2019

CSÜTÖRTÖK
1. Színpad

19.00 – JETLAG
20.30 – Halott Pénz

PÉNTEK
1. Színpad

18.30 – PLASTICOCEAN
20.00 – AWS
21.45 – Road 
23.30 – Bagossy Brothers Company

2. Színpad

19.00 – The Anahit
20.30 – ByeAlex és a Slepp
22.15 – Anna & the Barbies
00.00 – Dorothy zenekar

SZOMBAT
1. Színpad

18.30 – Before The Last
20.00 – Follow The Flow
21.45 – Quimby
23.30 – Bëlga

2.  Színpad

19.00 – Fatal Error 
20.30 – Fish!
22.15 – Ganxsta Zolee és a Kartel
00.00 – Leander Kills