Farsangi gyermekkoncertek a Budapest Jazz Clubban

A Szeleburdi Játéksziget programsorozata kéthetente vasárnapokként igazi gyerekbirodalommá változtatja a Budapest Jazz Clubbot. Február 10-én az Eszter-lánc mesezenekar farsangolásra, majd 24-én Bíró Eszter csengő-bongó farsangi koncertre várja a családokat.

A Budapest Jazz Club kéthetente jelentkező programsorozata, a Szeleburdi Játéksziget zenés előadásokkal, családi mesekoncertekkel, izgalmas újdonságokkal és rengeteg játékkal várja a kicsiket és a nagyokat.

Kárász Eszter és az Eszter-lánc mesezenekar február 10-én hideg ellen mesevilágba bújó, hóolvasztó farsangi délelőttre várja a gyerekeket és gyerek-lelkű felnőtteket. Az interaktív koncerten a történetek a nézők és a zene segítségével fognak megelevenedni.   A dalok, hangok, hangszerek mind a mese szereplőivé válnak, akiknek kalandjait a gyerekek is alakíthatják ötleteikkel. Az úton gyerekdalok és kortárs költők megzenésített versei lesznek a kalauzok.

Bíró Eszter

Február 24-én Bíró Eszter sok hanggal teli, csengő-bongó farsangi gyerekkoncertre készül. Eszter első gyerekeknek szóló albuma, az „Állati Zenés ABC” 2014-ben az év hazai gyerekalbuma lett, és Fonogram Magyar Zenei Díjat kapott. Bíró Eszter legújabb albuma és könyve tavasszal jelenik meg, így ezen az alkalmon nemcsak korábbi, de legújabb dalaival, és sok-sok játékkal, humorral, élőben megszólaló muzsikával, farsangi hangulattal várja a kisgyermekes családokat. A farsangi koncertek előtt január 27-én a Veronaki Trió mesékkel teleszőtt délelőttjén a Kuruttyoló Békakirály Kalandjait ismerhetik meg a gyerekek, egy igazi zenei világjáró körút keretében.

YouTube- A fánkevő pocok (farsangi dal):

További információ:

Farsangoló az Eszter-lánc zenekarral

2019. február 10. 11 óra, Budapest Jazz Club

Bíró Eszter csengő-bongó farsangi gyerekkoncertje

2019. február 24. 11 óra, Budapest Jazz Club