A Várkert Bazár 2020. őszén is sokszínű programokat kínál. A legnépszerűbb előadásokat az újonnan induló élő közvetítéseknek köszönhetően immár otthonuk kényelméből is megtekinthetik a nézők. A Várkert Stream szolgáltatással olyan előadásokra válthatnak jegyet az érdeklődők, mint az ENEMVÉ (Nagy Magyar Versek) sorozat, Gryllus Dániel 70. születésnapi koncertje, valamint a kedvelt irodalmi produkció, az Aposztróf Est Rejtő-előadása. A Várkert Stream szolgáltatása mellett a programokat természetesen a helyszínen, a Várkert Bazárban is élvezhetik a látogatók.

Az első Várkert Stream által közvetített előadás a közönség körében nagy népszerűségnek örvendő ENEMVÉ programsorozat 2020. október 27-i estje lesz, melyben közreműködnek Petrik Andrea, Tompos Kátya és Vecsei H. Miklós színművészek, valamint Járai Márk zenész. A november 24-i ENEMVÉ előadást szintén élőben, online közvetíti a Várkert Bazár. Aznap Kováts Adél, Csuja Imre, Thuróczy Szabolcs színművészek, illetve Szakács Gergő zenész lép fel. Az irodalmi estek szerkesztő-rendezője Seres Tamás, vezetője Ugron Zsolna, József Attila-díjas író. 

Október 28-án a Várkert Stream következő közvetített programja a kétszeres Kossuth-díjas Gryllus Dániel 70. születésnapi koncertje lesz, ahol a művész bibliai lemezéről, valamint egy, az 1980-as évek közepén íródott dalsorozatból hallhat részleteket egyedi hangszerelésben a közönség. A produkcióban részt vesz többek között Gryllus Samu zenei vezető, a Magyar Arany Érdemkereszttel kitüntetett, kétszeres Fonogram-díjas zeneszerző, előadóművész, Both Miklós, valamint a Prima-díjas és kétszeres Artisjus-díjas magyar népdalénekes, előadóművész, Palya Bea is. 

November 10-én a népszerű Aposztróf Est soron következő előadását lehet a Várkert Stream szolgáltatásával online is követni. Az esten Rejtő Jenő írói munkássága, felejthetetlen szereplői és történetei elevenednek meg beszélgetésben, zenében és felolvasószínházban, többek között Thuróczy Gergely irodalmi muzeológussal, Rejtő-kutatóval. Az est háziasszonya Juhász Anna irodalmár.

Az élőben is közvetített programok mellett további különleges produkciók várják ősszel a nézőket.

Október 31-én Antonia Vai svéd-magyar dalszerző-énekesnő és zenekara új dalokkal és elektronikus hangzással áll a Várkert Bazár színpadára. Az este másik előadója az Junior Artisjus-díjas Hegyi Dóri / Ohnody lesz. 

November 4-én az egyedülálló, saját irodalmi táncprodukcióval jelentkező Grecsó fivérek „Többet magunkról” című előadását tekinthetik meg a Várkert Bazárban a nézők. Az est különös átmenet az irodalmi pódiumest és a színházi, zenés, táncos előadás között.

November 14-én az Aldebaran Kompánia bemutatója lesz látható a Várkert Bazárban. „A változatlanság hullámhossza” című táncszínházi előadás Szepes Mária azonos című regénye alapján készült. A produkció két főszerepét Huszárik Kata és Kaszás Gergő színművészek játsszák. 

A Várkert Bazár folytatja új művészettörténeti előadássorozatát is, melyet az idén 90. életévét betöltött Konok Tamás festőművész tiszteletére rendeznek. Az „Innováció a művészetben a középkortól napjainkig” címet viselő, 12 előadásból álló sorozatot a Várkert Bazárban 2020. október 7-től 2021. április 14-ig tekinthetik meg a nézők. 

A Várkert Bazár programjairól bővebb információt a varkertbazar.hu weboldalon olvashatnak, az eseményekre és a Várkert Stream-re szóló jegyeket pedig a jegy.hu portálon vásárolhatják meg az érdeklődők.