Az utóbbi napok vírushelyzete, mely a Vígszínházat és közvetve a Budapesti Operettszínházat is érinti, sajnos a mi produkciónkra is hatással van. Elemeztük a helyzetet és a lehetőségeinket, de jelen állás szerint mi sem tudunk biztonsággal próbálni, hisz a mi fellépőink is részben a Budapesti Operettszínház művészei. Úgy gondoljuk, hogy csak tökéletes, az általunk elképzelt és képviselt minőségnek megfelelő produkcióval szeretnénk a Közönségünk elé állni, ebben minden fellépő művész egyetértett velünk!

Emellett pedig elsődleges szempont jelen időszakban a biztonság és az egészség megőrzése! Se a fellépők további munkaképességét, se a nézőink egészségét nem szeretnénk kockáztatni!

Így tehát azt a döntést hoztuk, hogy az augusztus 28, 19h-ra meghirdetett EGYSZER VOLT, HOL NEM VOLT…kicsit másképp… rajzfilm musical shownkat elhalasztjuk egy későbbi időpontra!
Már egyeztetjük ezt az időpontot a művészekkel, zenekarral és a helyszínnel, továbbá keressük a lehetőségét, hogy new york-i zenei vezetőnk is rendelkezésünkre tudjon állni személyesen a későbbiekben is!

A megvásárolt jegyek a későbbi időpontra érvényesek, igyekszünk hasonlóan pénteki, ill hétvégi időpontot találni!
A visszaváltás lehetőségéről hamarosan értesítjük Önöket, de nagyon bízunk benne, hogy értékelik a lelkesedésünket és eddigi, a produkcióba fektetett munkánkat azzal, hogy megtartják jegyüket a későbbi időpontra és megtisztelnek minket az előzetes bizalmukkal!

Mi ezt Önökért csináljuk, a kényszerű halasztás ellenére a terveink változatlanok, egy fantasztikus, teljesen új élő zenekaros musical estet bemutatni Önöknek!