A Cool-Tour Club közösségi csapata 2017 őszén alakult azzal a céllal, hogy hasonló érdeklődésű emberek számára minőségi kikapcsolódást nyújtó programokat kínáljon. A hiánypótló kulturális és művészeti séták, buszos túrák során hazánk megannyi gyöngyszemét, számos rejtett kincsét és érdekességét fedezhetjük fel. Számos művészeti ágat kapcsolunk össze, melyekkel bemutatjuk múltunk és jelenünk gasztrokulturális értékeit. A kirándulóprogramok minden korosztály számára elérhetőek.

Február 23-án a Cool-Tour Club csapatával bárki részt vehet egy hamisítatlan bölléres falusi disznóvágásban. Ki ne Szeretne friss tepertőt csipegetni, vagy forralt bort kortyolgatni a hurkatöltése közben? Felidézhetjük a régi, gyermekkori disznótoros élményeket, a lovas kocsikázás szépségeit, majd mindezeket megfűszerezhetjük friss vidéki levegővel és sok-sok finomsággal. A Tamás tanyán (Csemőn) igény szerint fakultatív programok is várják a vendégeket.

A program helyszíne Csemő település, mely 1997 után 2018-ban újra első helyen végzett a “Virágos Magyarország” verseny 1000 fő feletti falu kategóriájában, ezzel jogot szerzett arra, hogy az Entente Florale Europe (Európai Virágos Városok és Falvak) versenyében Magyarországot képviselje 2019-ben az 5000 fősnél kisebb települések csoportjában.

Jelentkezés a programra, további információ:
http:// https://www.facebook.com/events/751169458568597/