A KulTúra ebben a félévben olyan három előadásból álló hangszer bemutató sorozatot valósíthat meg egy nyertes  MMA pályázat  támogatása révén, ahol az érdekődök Magyarországon kevésbé ismert vagy éppenséggel esetleg már elfeledett hangszerekkel, azok történetével, hangzás világával, az emberi hanggal kapcsolatos viszonyával ismerkedhetnek meg. A programok megszervezésében Seffer Manuela segítkezett.

Első alkalommal, október 3-án Gerzson János arab, perzsa, török hangszereket fog megszólaltatni és testközelből bemutatni. November 6-án  dr. Szabó Balázs orgonaművész hozza el harmóniumát, amelyhez Mondok Yvette szoprán énekes szolgáltatja a hangi aláfestést. December 5-én pedig meglepetésekkel fűszerezve Guessos Majda Mária Junior Prima díjas énekesnő és az ő csodás török hangszerei zárják a szezont,

A programoknak a Trinitum Szellemi Közösségi és Alkotótér ad helyet ( cím: 1015 Budapest, Hattyú u. 14. 3. emelet Oktató és rendezvényterem) a Hattyú Házban.

Az előadások este 7 órakor kezdődnek. A felnőtt belépő 2000 Ft, a diák és nyugdíjas jegy 1200 Ft. Jegyeket elővételben a Ticketportál weboldalán vagy a knskult@gmail.com címen lehet vásárolni, illetve előadás előtt fél órával a helyszínen is.