Fotó: Horváth Judit 

Szécsi Noémi Egyformák vagyunk  c. darabját február 27. 19 órától március 1. 19 óráig nézhetik meg az eszinhaz.hu-n. Rendező: Székely Kriszta. Az előadás 48 órán át látható, jegyeket váltani azonban csak február 27. 17:20-ig lehet!  Az előadás végén beszélgetést is láthatnak az alkotókkal. Résztvevők: Jordán Adél, Pálos Hanna, Szécsi Noémi, Székely Kriszta. A beszélgetést vezeti: Ott Anna.

“Néha rádöbbensz, hogy egyáltalán nem ezt akartad? Szorítást érzel a szíved körül? Mindig helytállsz, de olykor nem látod értelmét, máskor meg nem állsz helyt és szégyenkezel? Annyiszor szültél, ahányszor akartál? Kettővel többször vagy egyszer kevesebbszer?…Elza és Em harmincéves barátságukból adódóan összeszokottan gyötrik egymást és önmagukat, miközben vonakodva szembesülnek múltuk és jelenük kísérteteivel.”

Szereplők: Jordán Adél, Pálos Hanna, Takátsy Péter, Bányai Kelemen Barna, Dankó István, Rujder Vivien
További közreműködők: Bánki Mihály, Hajdu Tamás Miklós, Hencz András, Börcsök Olivér, Kövesi Zsombor, Tegyi Kornél, Kertész Janka, Batta Eszter, Kulcsár Nóra, Pallós Nelli

A produkció a Katona József Színház K:ortárs sorozatának részeként valósul meg, amely meghívásos drámapályázaton kiválasztott művek rendhagyó feldolgozását tűzte ki célul. A színház rendezőiből és dramaturgjából álló zsűri, a járványheztre való tekintettel, kifejezetten online térben megvalósítható alkotásokat választott ki.

A további online bemutatók időpontjáról folyamatosan tájékoztatjuk majd nézőinket. Színlapok, szereposztások a linkekre kattintva elérhetők:

Garaczi LászlóVégre egy kis csönd  – bemutató: február 12. (rend.: Máté Gábor
Szécsi NoémiEgyformák vagyunk – bemutató: február 27. (rend.: Székely Kriszta)
Tasnádi IstvánTapasztalt asszony (rend.: Ascher Tamás)
Háy JánosSzavalóverseny (rend.: Tárnoki Márk)