2022. július 8-án, péntek délután akár egyből munkából érdemes Etyekre indulni, hiszen már 14 órakor nyitnak a pinceajtók és verssel, zenével, stand-uppal telnek meg a helyi színpadok.

Fantasztikus pénteki hangulattal vár minden érdeklődőt a Júliusi Borteátrum, az egész heti munka utáni jól megérdemelt pihenést ezért jó ötlet Etyeken kezdeni. Már délután 2 órától nyitnak a pinceajtók és egy hűvös fröccsel lazíthatunk, izgalmas helyi ízekkel hangolódhatunk az érdekes programokra. Zene, humor, vers; mindenki megtalálja majd a kedvére valót!

Káli Gergelynek és a Budai Projectnek köszönhetően egy fúziós est szem- és fültanúi lehetünk, ahol a dalszövegek versekké, a versek pedig dalszövegekké válnak. A Borszínpadon pedig a Dumaszínház egyik nagyágyúja, Csenki Attila teszi majd próbára a „nevetőizmainkat”. Ha szeretnénk egy kicsit bepillantani a kulisszák mögé, akkor egy vezetett kóstolóval egybekötött pincetúrán is részt vehetünk, ha pedig egy kis mozgástól sem riadunk vissza, akkor lehet e-bike-ot is bérelni, amellyel bármelyik etyeki helyszín könnyedén elérhető.

Az estét pedig biztosan senki nem fogja kihagyni, hiszen este 8 órától 11-ig a Sunset Party keretein belül vérpezsdítő zenékkel és varázslatos szőlős környezetben várhatjuk a naplementét.