A PEZSGŐKONFERENCIÁT 2021-ben már harmadik alkalommal rendezik meg Etyeken. Az esemény egyik különlegessége, hogy messze nem csak a szakmának szóló programot kínál, hiszen már a napközbeni előadások is kóstolóközpontúak lesznek, a délután kezdődő PEZSGŐÜNNEP pedig rendkívüli gasztronómiai és kulturális élményt kínál.
A harmadik Pezsgőkonferencia már a plenáris részében is izgalmas, kóstolókkal tarkított programot kínál majd. A szervezők meghívnak három, a buborékos világban élenjáró magyar birtokot, hogy az ő munkájukon és italaikon keresztül mutassák be, hogy jelenleg hol jár hazánk a világ pezsgőelitjéhez képest. Kihagyhatatlan programnak tűnik a birtokkóstolók sora.
Az ezt követő kerekasztal keretein belül a felkért szakemberek majd erre reflektálnak, hogy az ő nemzetközi tapasztalataik szerint hol tartunk, milyen úton juthatunk el mi is a legjobbak közé.
Bár már a rendezvény napközbeni része is a kóstolást helyezi középpontba, a délután kezdődő Pezsgőünnep még ehhez képest is rendkívüli gasztronómiai és kulturális élményt kínál: a vezetett champagne-kóstoló egyes tételeihez ugyanis a felkért séfek komponálják meg a menüt, amelyhez élőzene és a csodás etyeki szőlősorok biztosítják a tökéletes hátteret. Az ezt követő, az eseményt záró openbarban pedig egyénileg is végig lehet majd kóstolni a legjobb hazai és nemzetközi pezsgőket.
Az etyeki Rókusfalvy Birtokon megrendezendő esemény tematikája már elérhető és a jelentkezés is elindult a pezsgokonferencia.hu oldalon.