2021 március 28-án vasárnap délután 14:00-kor kezdődik a IV. Musical Villamos online élő közvetítése. Az 50 perces musical műsor az egész országban ingyenesen elérhető lesz. Az eseményhez a www.musicalvillamos.hu oldalon tudnak csatlakozni.

Indulás:

14:00 Szeged Plaza
14:15 Széchenyi tér
14:28 Szeged pályaudvar

A IV. Musical Villamos a jelenlegi járványügyi, és a programokat, eseményeket érintő szabályozás értelmében nem szállít utasokat. De akik a Szeged Plaza, Széchenyi Tér és a Szeged Pályaudvar megállókban várakoznak épp, azok egy-egy teljes dalt meghallgathatnak.

Az út végén várhatóan 14:56-kor az Európa Ligetben a két művész egy extra dalt fog elénekelni.

Ebben a nehéz időszakban köszönjük, ha bármi is támogatni tudja az eseményt, akár egy villamos jegy árával is. Minden kis segítség sokat számít, hogy továbbra is minden hónapban útnak induljon a villamos.

Támogató jegy vásárlás: www.musicalvillamosjegy.hu

Török Anna

Legismertebb szerepei: Tavaszébredés (Thea) Budapesti Operettszínház, Rent-Mimi, A Pápanő (Johanna) József Attila Színház, Evita (Evita / Kidobott lány) Szegedi Nemzeti Színház, WWRY Queen Musical (Scaramouche) Szegedi Szabadtéri Játékok, Sztárcsinálók (Octavia) PS Produkció, Vámpírok bálja (Sarah) PS Produkció

Angler Balázs

Fontosabb szerepei: Ének az esőben (Don Lockwood), A Szépség és a Szörnyeteg (Monsieur Kanóc), Szentivánéji álom (Demetrius), Mozart! (Schikaneder), Rómeó és Júlia (Escalus), István, a király (Krónikás), Szegény Dzsoni és Árnika (Ipiapacs/Rézbányai Győző), Szép nyári nap (Péter), Parasztopera (Balogh Imre)