18.3 C
Budapest
szerda, június 12, 2024
hirdetés

Szüreti Borangoló Etyeken

2021. szeptember 25-én ismét pezseg Etyek! Szüreti hangulat, hagyományok, őszi színek és ízek, nyugalom és béke. Présházak, pincék, műhelyek, birtokok engednek betekintést, s vétek lenne nem megízlelni a szőlőt hozzád leközelebb álló formájában. Must, murci, bor, pezsgő, pálinka, borecet….., mindenki talál kedvére valót Budapest szőlőskertjében! Bortúrátokon ezúttal kiemelten ajánljuk az etyeki pezsgők kóstolását! Egyre több kiváló pezsgőt rejteget a borvidék! Meglepetésként egy díjnyertes Törley pezsgő kóstolására is lehetősége nyílik azoknak, akik időben érkeznek!

De Etyeknek nemcsak a boros, pezsgős arcát ismerhetitek meg! 100% almából készült etyeki cidereket, finom házi söröket kóstolhattok, sőt akár a sörfőzés rejtelmeibe is betekintést nyerhettek. A nedűk mellett szilárd finomságok is várnak, ebéd, vacsora vagy csak könnyed borkorcsolyák formájában! A pezsgő, a bor maga a kreativitás, ugyanakkor sokszor megihlet…A gasztronómia nagyjai ételekkel párosítják, mi pedig elfogyasztásukkal részesei lehetünk egy csodás élménynek!

Ha zenére vágysz, hallgass zenét, ha elfáradsz, egy pohár borral ejtőzzél a szőlők között, vagy egy teraszon, ha állatokat simogatnál, látogasd meg a MiniZoo-t! Kézműves programra, vásárba csöppenhetsz, ahol a kreativitás tárgyakon keresztül kapcsolódik borhoz, szürethez, Etyekhez! Vegyél részt a szüreti felvonuláson és az azt követő mulatságon! A legfontosabb: érezd jól magad Etyeken! Legyen Etyek a Te szőlőskerted is!

Bővebb információ: www.etyekiborangolo.hu, facebook.com/etyekiborut

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
163FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb