17.3 C
Budapest
hétfő, május 27, 2024
hirdetés

Online stand-up fizika show

Látványos, humoros és tanulságos online programmal készül a Zsolnay Örökségkezelő: 2021. április 21-én egy stand-up fizika show-t láthat a közönség.

A legtöbbek fejében valószínűleg igen távol áll egymástól a stand-up fogalma és az iskolai fizikaórák emléke. Az Egy kis esti fizika című programsorozat következő programján a Mobilis Interaktív Kiállítási Központ bemutatja, hogy igenis építhető híd a kettő között.

A természettudományos kísérleti bemutatón arra fókuszálnak, ami az iskolai fizikaórából kimaradt. A kísérleti eszközök és a bemutatott jelenségek látványosak, meglepőek, iskolai szinten alig, vagy egyáltalán nem találkozhat velük senki.

A bemutatót közérthető, humoros magyarázó szöveggel egészítik ki. A felvételen szereplő kísérletek, jelenségek életkortól függetlenül élvezhetők, érthetők. A kísérleti eszközök részben hétköznapi alapanyagokból és eszközökből készülnek, részben bonyolultabb, különlegesebb kivitelűek.

A kb. 30. perces látványos, stand-up fizika show április 21-én 19 órától tekinthető meg online. Az előadás egy kétrészes sorozat első része, a 2. előadás májusban lesz.  

Jegyvásárlás: https://www.pmh.hu/programok/online-fizika-latvanyosan-i.-resz

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
162FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb