19 C
Budapest
hétfő, május 27, 2024
hirdetés

Izgalmas musical show-val érkezik az idei Előzd meg a Fogaskerekűt!

Ez a tavasz már biztosan nem telhet el Budapest egyik kedvenc sporteseménye nélkül: 2022. április 23-án újra összemérheted az erőd a fogaskerekűvel, a célban pedig ráadásként a Madách Színház sztárja, Csengeri Attila és izgalmas táncbemutatók várnak!

Két év kényszerpihenő után, idén április végénismét megrendezi a Hegyvidéki Önkormányzat és a Hegyvidéki Szabadidősport Nonprofit Kft. a főváros ikonikus terepversenyét, az Előzd meg a Fogaskerekűt, ahol nem csak futva, hanem akár kerékpárral, vagy éppen túrázva is rajtolhatsz a Széchényi-hegy meghódításáért!

A már legendává vált családi sportnap elnevezése árulkodó: a cél, hogy a versenyzők a piros vonattal egyidejűleg startolva, de előbb érjék el a felső végállomást, mint maga a szerelvény. A hegyvidéki lakosok és lelkes budai túrázók pedig már jól tudják, hogy ezt a távot jellemzően alig 15 perc alatt teszi meg a 60-as villamosként is ismert Fogaskerekű, tehát igazi kihívás legyőzni a „gépszörnyet” ezen a 4.5 kilométeres, szintemelkedőkkel tűzdelt szakaszon.

A nem mindennapi kaland után viszont nem jó ötlet tovább rohanni, hiszen a célnál igazi varázsvilágba csöppenhetsz: a tavaszi réten felállított színpadon többek között a Madách színház rajongott színésze duett társával vára majd a befutókat. Csengeri Attila és Erndt Frencise énekesnő előadása a musicalek magával ragadó, romantikus galaxisába csalogatnak el a legnépszerűbb dalokkal: barangolhatsz Az Operaház fantomja, a Jekyll és Hyde, a Vámpírok bálja, vagy éppen a Nyomorultak izgalmas és romantikus történeteiben, ráadásként pedig a hazai retro és az operett műfaj kedvenc slágereiről sem elfeledkezve, a Csárdáskirálynő nótái is egészen biztosan felcsendülnek majd. Ha pedig a színházi világ már kellőképpen felpezsdítette a hangulatot, akár táncra is perdülhetsz, hiszen jobbnál jobb tánciskolák bemutatói várnak a helyszínen! A pörgős latin ritmusok szerelmesei kipróbálhatják a hosszú évek óta megállíthatatlanul hódító zumbát, a világszerte többszörösen díjazott Mezei Anikó vezényletével, csatlakozhatnak vidám népzenei előadáshoz a Magyar Örökség díjas Csillagszeműek Táncegyüttes jóvoltából, akinek pedig a modernebb, amerikai műfaj dobogtatja meg a szívét, annak a Black Time Hip-Hop tánciskola műsora szól majd!

Április 23-án várunk mindenkit szeretettel!
Előzzük meg újra együtt a Fogaskerekűt!

További infók: 

Hangolódáshoz éld át újra a legutóbbi versenyt, íme a 2019-es aftermovie:

Jelentkezés április 20-ig:

https://hegyvideksport.hu/jelentkezes/

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
162FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb