A hétvégéig látogatható az Opus 735-projekt az Iparművészeti Múzeum Üllői úti főépületében és az Egy kis Bécs Budán című időszaki tárlat a Ráth György-villában. Az eredetileg 2022. szeptember 25-ig meghirdetett kiállításokat a nagy érdeklődés miatt hosszabbította meg a múzeum három héttel, így a háborúban megsérült Esterházy kincsek kiállítása szombaton, a bécsi szecesszió bemutatkozása pedig vasárnap látható utoljára.

Az Opus 735 és az Esterházy kiállítás pénteken még kurátori tárlatvezetéssel is megtekinthető, és zseblámpás séta is lesz aznap este. Szombaton 11, 12 és 13 órakor indulnak az utolsó csoportok. A Ráth György-villában az Egy kis Bécs Budán a hétvége minden napján 10-18 óráig látogatható. A villa állandó kiállítása a jövő héttől tavaszig takarékossági okok miatt csak előre meghirdetett időpontokban vagy csoportok számára előzetes egyeztetéssel lesz látogatható.

A kiállítások és az Iparművészeti Múzeum főépülete az Opus 735 karszalagjával látogatható a hátralévő napokban. Időpontfoglalás és jegyvásárlás: www.bit.ly/opus735