24.7 C
Budapest
szerda, június 19, 2024
hirdetés

Felnőtteknek gasztroélmények, gyerekeknek mesés programok – az egész családra hangolva nyit a VarázsLiget

Tavaly nagy siker volt, idén újra hív a VarázsLiget Budapesten, a Vajdahunyad vára előtt. A gyerekeket varázslatos programok – tündérfelvonulás, VarázsGömb, Tűzmadarak show, varázstánc – valamint bűvös körhinta és karácsonyi finomságok, a felnőtteket ínyenc falatok és italok várják 2022. december 9. – 2023. január 1. között. Azok a kicsik és nagyok, akik ellátogatnak a városligeti Vajdahunyad vára előtt rendezett VarázsLigetbe karácsonyi díszbe öltözött mesevilágba csöppenhetnek. Az ünnepi időszak legtündéribb szabadtéri rendezvénye a TulipánTündér Produkció és a HG Média közös szervezésében hétköznap és hétvégén egyaránt színes műsorkínálattal, megelevenedő varázsvilággal és izgalmas gyerekprogramokkal fogadja a családokat.

Játékos alkotásra hív minden nap a VarázsGömb. A kicsik elkészíthetik a saját tündérszárnyaikat és varázspálcáikat, amelyeket a hétvégi Tündérfelvonulások alkalmával meg is mutathatnak a nagyvilágnak. Szintén minden nap pörög a VarázsLiget bűvös körhintája, közös rajzolásra invitál a VarázsFal, Balala bohóc pedig minden gyerek arcára mosolyt csal.

A hétvégék és ünnepnapok látogatói ingyenes program keretében A Játékkészítő és az Álomutazó című mesemusicalek ismert dalaira bekapcsolódhatnak a VarázsTáncba a Tündérek, valamint a Tűzmadarak artistáinak és tűzzsonglőreinek vezetésével.

A programkavalkád mellett természetesen finom falatokban sem lesz hiány. Meleg kakaó, kürtöskalács, illatozó sült gesztenye és számos karácsonyi finomság várja a VarázsLiget látogatóit.

A programok ingyenesen látogathatók a nagyközönség számára a rendezvény támogatói, a Magyar Turisztikai Ügynökség, az MVM, és a Szerencsejáték Zrt. jóvoltából.

Kapcsolódó

Kövess minket

1,086RajongókTetszik
0KövetőKövetés
167FeliratkozóFeliratkozás
- Hirdetés -hirdetés

Legfrissebb