Ez több, mint egy szaloncukor! – Nem Adom Fel Alapítvány – ALLEE közös karácsonyi kampánya

2022. december első napján elindult az ALLEE Bevásárlóközpont és a Nem Adom Fel Alapítvány közös karácsonyi, jótékonysági kampánya „Ez több, mint egy szaloncukor!” címmel.

December 1-24. között megvásárolható lesz az ALLEE aulájában a Sőrés Lia Down-szindrómával élő festőművész egyik festményét ábrázoló díszcsomagolású Szamos szaloncukor válogatás, december 18-ig pedig a www.allee.hu weboldalon lehet licitálni a művész ‘Álomkastély a város felett’ c. festményére is.

A szervezők mindenkit arra buzdítanak, hogy bátran licitáljanak, hiszen minél magasabban áll meg az árverés végösszege, annál több hátrányos helyzetű társunknak nyújthatunk új lehetőséget.

A támogatók a karácsonyi díszdobozos szaloncukrok értékesítéséből befolyt összeggel egyúttal a XI. Kerületben épülő Mikes Lélekközpont megvalósulását is segítik. A központ autizmussal élő gyermekeket fejlesztő és az őket nevelő családokat támogató programokat valósítana meg, emellett lehetőséget biztosítana fogyatékossággal élő fiatalok támogatott lakhatására is.