Ki ne ismerné a hazai és nemzetközi színpadokon is hatalmas rockabilly-koncerteket, showműsort és fergeteges hangulatot produkáló Egri Pétert a Mystery Gangből?

1998-as megalakulásuk óta itthon és külföldön is több mint 1800 koncertet adtak. London, New York, Milánó, Párizs,  Las Vegas Rockabilly Fesztivál, Budapest Művészetek Palotája és még sorolhatnánk a sok helyszínt, ahol felléptek. Láthattuk őket pár éve a Dal c. műsorban is.

Egri Péter énekes-gitáros most a Nem Adom Fel Alapítvány Mikes Lélekközpont kampánya mellé állt, melynek célja, hogy támogatott lakhatás keretében otthont adjon 10-12 fogyatékossággal élő embernek, ezzel is reményt adva az önálló és teljes életre. Így ennek a kezdeményezésnek a javára 2021. február 9-én 19 órától az Egri Péter One Man Boogie ’55 egy virtuális jótékonysági koncertet ad, mely elrepít minket a rockabilly világába.

A koncert ingyenes – facebookon követhető -, de lehetőség van támogatni a Mikes Lélekközpont megvalósulását, erre a linkre kattintva, tetszőleges összeggel:

https://adjukossze.hu/adom…/te-mivel-tudnal-beszallni-1071

vagy közvetlenül bankszámlaszámunkra utalva11600006-00000000-84308566 (Nem Adom Fel Alapítvány)Gyertek és bulizzatok velünk virtuálisan egy nagyot!

Esemény linkje: Egri Péter (Mystery Gang) jótékonysági koncertje a Mikes Lélekközpont megépítésére | Facebook