Először Magyarországon a QUEEN SYMPHONIC! Budapesten ad koncertet a Queen Symphonic. A rendkívül látványos produkció majd 20 éve indult hódító útjára és Queen rajongók százezreit varázsolta már el. December 19-én a Papp László Budapest Sportarénában végre a magyar közönség is átélheti az életre szóló élményt.

Végre a hazai közönség is élőben élvezheti a Queen legnépszerűbb slágereit , rock- és szimfonikus zenekari kísérettel egy látványos show műsor keretében, a WestEnd-en évek óta nagy sikerrel futó előadás énekes sztárjainak előadásában. A világ színpadain 19 éve töretlenül sikeres Queen Symphonicot a BBC hozta létre Brain May személyes támogatásával és jóváhagyásával.

A koncerten sorra elhangzanak a hihetetlenül gazdag Queen életmű világslágerei, a We Will Rock You, a Bohemian Rhapsody, a Radio Ga Ga, a We Are The Champions, az A Kind of Magic, a Who Wants To Live Forever, a Killer Queen, a Don’t Stop Me Now vagy éppen a Somebody to Love.

A dalokat a WestEnd-en évek óta állandó teltház előtt játszott előadás 4 kiváló énekese, Jenna Lee James, Jon Boydon, Rachael Wooding és Peter Eldridge adja elő, mögöttük pedig egy rock banda és a 80 tagú Óbudai Danubia Zenekar kiváló művészei fognak muzsikálni.

A Queen napjainkban reneszánszát éli, a banda zenei hagyatékát sokan, sokféleképpen dolgozták fel különböző produkciókkal. A Queen Symphonic sok tekintetben kiemelkedik a sorból: a show, melyet 19 éve a BBC hozott létre, ami élvezi ugyanis a Queen gitárosának, Brian May-nek a támogatását, és ez már önmagában is garancia a minőségre.