Búcsúztassuk együtt a nyarat a 30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztiválon

Idén 30-ik alkalommal koccannak össze a borospoharak Budapest Bornegyedében, Budafok-Tétény hangulatos történelmi utcái között. Augusztus 30. és szeptember 1-e között ismét megnyitják kapuikat a hazai- és nemzetközi szinten elismert borászatok és pezsgőkészítők, emellett számtalan könnyűzenei koncerttel és szórakoztató programokkal várják a szervezők a borok és pezsgők szerelmeseit.

A fesztiválon a különböző zenei stílusok kedvelői is megtalálhatják majd a kedvükre való koncerteket. Illetve további izgalmas előadókkal is találkozhatnak a zenekedvelők, hiszen több mint 50 koncertre kerül sor a két nap alatt. A gyerekeket pedig idén is több helyszínen várja majd játszóház, foglalkozás, mivel a szervezők fontos célja, hogy család- és gyerekbarát legyen a fesztivál.

30. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivál honlapja: http://bornegyed.hu/budafoki-pezsgo-es-borfesztival

PROGRAM:

2019. augusztus 30. 20:00
Egyedülálló születésnapi koncerttel ünnepel a fesztivál – 30. éves a Budafoki Pezsgő- és BorfesztiválŰ
Az idei év újdonsága, hogy már pénteken megnyílnak a fesztivál kapui egy különleges születésnapi koncertre. A 30-ik évforduló alkalmából a Bor udvar színpadán, közel 2 órás program keretében az elmúlt 30 év meghatározó pop slágeréit eleveníti fel a Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) szervezésében a BDZ Big Band és a Swing á la Django fúziója. (Jegyek: bdz.jegy.hu)
Bővebb információ: http://bornegyed.hu/budafoki-pezsgo-es-borfesztival/nyitokoncert

2019. augusztus 31. – szeptember 1.
A fesztiválon a különböző zenei stílusok kedvelői is megtalálhatják majd a kedvükre való koncerteket. Idén is négy tematikus színpadon vonulnak fel a hazai zenei élet kiemelkedő tehetségei: a Bor udvarban fesztivál zenekarokkal, a Piactéren népzenei és világzenei együttesek koncertjeivel, a Fröccs teraszon könnyed jazz dallamokkal, míg a Pezsgő téren popformációkkal várják a zenerajongókat.

Fesztivál helyszínek: Borliget – 30-as pont, Bornegyed.hu – Médiaudvar, Gyerek Liget, Művész utca, Rózsakerti Baptista Közösség

További helyszínek: Art Quarter Budapest, Barlanglakás Emlékmúzeum, Evangélikus Templom, Ökumenikus Segélyszervezet, Szőlőskert gyereksátor