2020. novemberében indult a SzínpadON, a Madách Színház online színháza. Nem a járványhelyzet miatti bezárások indokolták ezt kizárólag, hanem az a tapasztalat is, hogy a tavaszi hullám idején létrehozott és élőben közvetített előadásokat Stockholmtól Sydney-ig sok országban, határon túli magyarlakta területeken és vidéken élők is nagy létszámban követték.

A SzínpadON előadásai kifejezetten az online térben keltek életre, és mostanra már új bemutatók is hasonló módon élőközvetítésként indulnak útjukra, ami persze technikailag is új kihívást jelent a Madách Színháznak, hiszen a rendezés, a világítás, és a kameramozgások mind azt tartják szem előtt, hogy a néző végül élő színházi élményt kaphasson.

Decemberben zenés előadások premierjei a SzínpadON!

December 26-án az Operaház Fantomja főszereplőinek duettkoncertjét láthatja a közönség. Fonyó Barbara és Csengeri Attila a zeneirodalom egyik leghíresebb musicaljének slágerei mellett saját kedvenc dalaikat is elhozzák.

December 27-én a Mamma Mia! főszereplői: Kováts Kriszta és Sasvári Sándor várja a nézőket. Az előadásokon a művészek a dalokhoz fűződő nagyon személyes, vicces vagy megható történeteiket is elmesélik.