„Azért vannak a jó barátok” címmel turnézik 2019 őszén Erdélyben Mahó Andrea

Kép forrása: Mahó Andrea Facebook oldala, Fotó: Szirmai Klári

Mahó Andrea eMeRTon és Artisijus díjas színésznő/énekesnő, a Madách színház művésze. Pályája kezdete óta, töretlen sikerrel emelkedett az ismert és elismert művészek közé. Hangja, egyénisége, kifinomult stílusa és színpadi jelenléte meghatározó élményt nyújt rajongóinak. Neve egybeforr a minőséggel és garancia a világ minden táján. Michel Schönberg, Sir Andrew Lloyd Webber, világhírű zeneszerzők után, már koncertezett a világhírű Rhoda Scott orgonaművésznővel, és a szintén világhírű tenorral José Cura-val is.

Erdélyi turnéja során, Koós Réka, Junior Lyra díjas kiváló színésznő, énekesnő, Csengeri Attila, a Pécsi Nemzeti Színház Nívó és eMeRTon díjas színész/énekese, Egyházi Géza, Gundel Művészeti díjas színész/énekes és nem utolsó sorban Vikidál Gyula, Liszt Ferenc-díjas, kétszeres eMeRTon-díjas, Magyar Érdemrend tisztikereszttel kitüntetett, színész/énekese lépnek fel.

A koncert keretén belül (a teljesség igénye) nélkül felcsendülnek a legszebb magyar dalok Máté Pétertől, Cserháti Zsuzsától, Omegától, Neoton familiától, de hallhattunk nemzetközi slágerek a Queentől, Tom Jonestól, Tina Turnertől, de nem maradnak el a musical irodalom örökzöld klasszikusai sem.

A turné állomásai:
2019. szeptember 17. – Zilah
2019. szeptember 20. – Dés
2019. szeptember 21. – Nagybánya
2019. szeptember 29. – Temesvár
2019. október 7. – Brassó