Az Akvárium Klubban ad koncertet Adam Naas

A zeneipar új felfedezettje meghódítja Európát! A Lenny Kravitz utódjaként is emlegetett francia világsztár, Adam Naas október 21-én ad nagyszabású koncertet Budapesten az Akvárium Klubban.

Pofátlanul fiatal, a megjelenése mégis férfias, a zenéje pedig már a fél világot letaglózta. Ő a francia származású Adam Naas, akit mindenki csak Lenny Kravitz utódjaként emleget. Nem véletlenül, ugyanis a 26 éves popsztár zenéjében az elektronika és a lélek között találja meg azt a vékony vonalat, amin a fiataloktól kezdve az érettebb korosztályig mindenki megtalálja a számára izgalmas részeket.

„Adam a kortárs pop legújabb felfedezettje, hangzásának és őszinte kifejezésének köszönhetően hamar elnyerte a közönség bizalmát. Az európai turné keretein belül, a prágai koncert után Budapestre érkezik a világsztár, aki a szeptember 21-én megjelenő The Love Albumot mutatja be együttesével az Akvárium Klubban, október 21-én” – mondta el Bátyi Dániel, a koncertet hazánkba szervező JVS Group Magyarország vezérigazgatója.