A nagy érdeklődésre való tekintetettel, új művészekkel indul újra útjára a Musical Villamos 2021. január 31-én vasárnap 14:00-kor. Az 50 perces ingyenes Facebook LIVE musical műsort most is az 1905-ben gyártott villamosról közvetíti a Palladium Szeged. A műsor területi korlát nélkül az egész országban elérhető lesz online! A II. Musical Villamos a jelenlegi járványügyi, és a programokat, eseményeket érintő szabályozás értelmében sem szállít utasokat.

A Facebook LIVE esemény időpontja: 2021. januárt 31. vasárnap – 14:00 
A fellépő művészek: Pacskó Dorka &  Cseh Dávid Péter

Pacskó Dorka még gyerekszereplőként került a Cirkuszhercegnő nagyoperettbe, majd a Valahol Európában című darabba, Pötyi szerepére. A Budapesti Operettszínház Musical együttesében dolgozik már hetedik éve, ahol olyan operett és musical darabokban szerepel, mint például a Régi nyár, Lady Budapest, Dorian Gray, Ének az esőben, Nők az idegösszeomlás szélén, és a Szegény Dzsoni és Árnika. A My Princess Collection zenei válogatása, 11 Disney hercegnő dallal pedig elérhető a YouTube-on. Ebben az évadban megkapta Kis Mari szerepét az Abigél című musicalben, amit karácsonykor online stream előadás keretében láthattak a nézők. A darabban Cseh Dávid Péter alakította Kalmár Péter tanár úr szerepét, akivel most együtt szállnak fel a Musical Villamosra szórakoztatni a kedves nézőket.

Cseh Dávid Péter már 2008-ban szerepelt a Pécsi Nemzeti Színház Légy jó mindhalálig című darabjában, 2014-től rendszeresen láthatjuk a Budapesti Operettszínház előadásaiban. 2017-ben kapta első főszerepét a “A Notre Dame-i toronyőr” című musicalben, amelyben Quasimódót alakítja. Ugyanezen évben övé lett az Évad legígéretesebb fiatal tehetségének járó Marsallbot-díj. 2019-ben szerepelt a TV2-n futó Sztárban sztár leszek! című showműsorban. Dávidot többek között a Puskás, a Titanic, a Rómeó és Júlia, Abigél és az Elfújta a szél musicalekben is láthattuk. Az idei évadtól ő A Szépség és a Szörnyeteg musical főszereplője, vagyis a szörnyeteg. Szabadidejében dalokat és darabokat fordít, illetve ír.

A LIVE program esemény oldala: www.musicalvillamos.hu

A II. Musical Villamos útvonala – ahol a dalok felcsendülnek:

14:00 Szeged Plaza 14:10 Széchenyi tér
14:20 Szeged pályaudvar (Nagyállomás) 1
14:35 Széchenyi tér
14:45 Európa Liget  

Musical Villamos 2021-ben minden hónapban útnak indul ismert musical énekesekkel. A II. Musical Villamos nem szállít utasokat, de a műsor országosan ingyenesen megtekinthető lesz. Musical dalok kísérik a villamos egész útját, így akik az esemény ideje alatt a szegedi villamosmegállókban tartózkodnak, azok részleteket hallhatnak a musical irodalom legszebb dalaiból.

A műsor a Palladium Szeged ajándéka a kedves nézőknek!

Amennyiben módjukban áll a Musical Villamost támogatni, az alábbi e-mail címen tudják felvenni a kapcsolatot a szervezőkkel, amit előre is köszönnek: info@palladiumszeged.hu