Franciaországban már több mint egymillióan nézték meg a Boldog idők (La belle époque) című romantikus vígjátékot, amelyet a cannes-i filmfesztivál hivatalos programjában mutattak be idén. Nicolas Bedos filmjének főszerepeiben Fanny Ardant, Daniel Auteuil és Guillaume Canet láthatók. A Boldog időket december 26-án mutatják be a magyar mozik a Cirko Film forgalmazásában. 

Az idősödő francia házaspár párkapcsolati válságot él át. A feleség harsány és magabiztos, a férj pedig egyre inkább belesüpped a kétségbeesésbe és önsajnálatba. Fiának egyik barátja sikeres és különleges vállalkozást vezet: időutazást kínál ügyfeleinek. Színészek, díszletek bevonásával megteremti a kiválasztott kor hangulatát és körülményeit, és a méregdrága árat kifizető időutazó addig élvezheti a 18. század vagy éppen a második világháború tökéletesen újrateremtett közegét, amíg a pénztárcája bírja. A fiatalember felajánlja az egyre letörtebb férfinak, hogy egy napra visszamehet a múltba egy általa választott napra… Melyik napot választja vajon? Vissza akar-e majd térni a jelenbe? Megmentheti-e ez az időutazás a házasságát?  

A nemzetközi sajtó így írt a Boldog időkről:
„Az Amélie csodálatos élete óta a legszemtelenebbül vidám francia film” (The Times)
„Hihetetlenül szórakoztató: szellemes, szexi és eredeti” (The Hollywood Reporter)
„Remek koncepció, rengeteg nevetés, nagyszerű film. Háromszoros hurrá Nicolas Bedos rendezőnek.”  (One room with a view)
„Briliáns forgatókönyv, rendezés és alakítások” (Variety)
„Fanny Ardant alakítása lenyűgözően túlfűtött” (The Hollywood Reporter)
„Édes és leleményes romantikus komédia, igazi közönségkedvenc” (Screen Daily)
„Ügyesen egyensúlyoz a szívből jövő kacagás és a szívmelengető érzelmek között” (Screen Daily)
„Elbűvölő, szellemes és nagyon vicces” (Forbes)
„Engedjük át magunkat a meglepetésnek, és hagyjuk, hogy az első jelenettől kezdve magával sodorjon” (Cineuropa)
„Ellenállhatatlan… Láthatóan a csodálatos színészi gárda is remekül érzi magát” (Cineuropa)