A Katona József Színház Kamrájában láthatjuk Máté Gábor rendezésében, 2020. október 10-től a fiatal drámaíró Nick Payne darabját, amely egyszerre szórakoztató és kétségbeejtő; élvezetesen szellemes és mélyen elgondolkodtató.

A fiatal angol drámaíró 2009-ben valósággal berobbant az angol színházi életbe az első, Hát, ha van is, én még nem találtam meg című darabjával, amely egy teljesen átlagos családról szól. Szülőkről, akik világmegváltó terveket dédelgetnek ugyan, de egyáltalán nem tudnak mit kezdeni a tizenéves lányuk problémáival. Egy tinédzserről, akit a külseje miatt bántalmaznak az osztálytársai, és aki egyre tehetetlenebbnek, boldogtalanabbnak érzi magát emiatt. Egy nagybácsiról, aki másképp gondolkozik az életről, és akár segíthetne is nekik, de annyira belemerül a saját, megoldhatatlan ügyeibe, hogy akaratlanul is egyre nagyobb káoszt okoz maga körül. Mindenki bajban van, és egyre reménytelenebbül keresi a helyét a világban.

Az előadás a CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál keretében jön létre, a Budapesti Fesztivál- és Turisztikai Központ és a Katona József Színház közös programjaként.

Az előadást 16 éven aluliaknak nem ajánljuk.SZEREPLŐK
George
Kocsis Gergely
Fiona
Fullajtár Andrea
Anna
Mayer Szonja m.v.
Terry
Mészáros Béla