Idén is sztárparádéval, igényes és szórakoztató előadásokkal várja nézőit a Pécsi Nyári Színház, melynek programjaira elindult az online jegyértékesítés. Az első színházi előadás június 20-án, az első koncert június 28-án lesz a Káptalan Utcai Szabadtéri Színpadon.

A Káptalan Kert kapuja június 20-án nyílik, aznap este Valló Péter rendezésében HERNÁDI Judit és KERN András jutalomjátékát tekintheti meg a nagyérdemű Stephen Sachs: Valódi hamisítvány című vígjátékában. Az Orlai Produkció szervezésében még két nagyszerű előadás érkezik Pécsre: BENEDEK Miklós frissen bemutatott rendezése, a Riviéra, KOVÁCS Patríciával a főszerepben, és Woody Allen komédiája, a Férjek és feleségek. Nagyszerű kikapcsolódást garantál a L’art pour l’art Társulat. Jön az Anconai szerelmesek, Molnár Ferenc békebeli hangulatú vígjátéka, az Olympia és számos további könnyed szórakozást ígérő produkció, népszerű színművészek előadásában. A Káptalan Utcai Szabadtéri Színpad idei vendégei lesznek továbbá: GESZTESI Károly, BELEZNAY Endre, GERGELY Róbert, FÉSŰS Nelly, BUCH Tibor, SCHRUFF Milán, SZABÓ KIMMEL Tamás, ULLMANN Mónika, EGYHÁZI Géza, CSENGERI Attila, NYERTES Zsuzsa, IVANCSICS Ilona, ÁBRAHÁM Edit, VÁRKONYI András és még sokan mások.

Pécs történelmi belvárosának talán legszebb és leghangulatosabb zugában – a Székesegyház, az északi várfalsétány és a Káptalan utca között – fekvő varázslatosan szép zöld területen található a nagy múltra visszatekintő Nyári Színház, ami az idei évtől új funkciókkal bővül. A Káptalan Kert a színházi előadások mellett a legnépszerűbb hazai zenekarok akusztikus koncertjei, kertmozi, és laza nyáresti kerti partik helyszíne lesz, illetve kiegészül egy egész nyáron nyitva tartó fröccsligettel.

A Káptalan Kertben elsőként fellépő zenekar a Margaret Island.

További információ, jegyvásárlás:

www.nyariszinhaz.hu  | www.kaptalankert.hu  | madeinpecs.hu/jegyvasarlas