Az elmúlt egy évben felértékelődtek a városi zöldterületek és a zöld technológiák, megfosztva érezhetjük magunkat a külföldi utazás lehetőségétől. Emberi életeket változtatott meg a járvány és a vele szorosan együtt járó korlátozások: számos városban javult a levegő minősége, összetartóbb szomszédi közösségek alakultak ki, megnőtt a jótékonyság aránya.

Előző évek fesztiváljain pontos képet mutattunk az építészet és a város átalakulásának legfontosabb problémáiról és lehetőségeiről. 2021 fő témája az újrakezdés és újrakapcsolódás: az egyén és a közösség újra egymásra találása, a szolidaritás, a másokkal szembeni empátia, a természettel való tudatosabb, érzékenyebb viszony, a környezetszennyezés nélküli utazás, fenntartható fejlődés víziója.

Tarts a filmnapokkal 2021. március 4-13. között a Toldi Távmoziban! Otthonodban mozizhatsz, nincs sorbaállás a büfénél, nem foglalják el a helyed a nézőtéren és filmközben sem zavar mások nevetése vagy hangos rágása.
Az Építészeti Filmnapok mozi kínálata már elérhető a weboldalonHamarosan indul a jegyértékesítés, válaszd ki kedvenceid és ne maradj le!