Irodalom és zene egy színpadon

1241

Egy különlegesen egyedülálló – musical gálával egybekötött – könyvbemutató kerül megrendezésre december elsején, a Budapest Kongresszusi Központban Berti M. Bagdi Lelkek tánca című új regényének megjelenése alkalmából.

A bemutatásra kerülő könyv egy történelmi jellegű regény, melynek alaptörténete egy kétezer éves szerelmi lélek- időutazás bemutatása.
A könyv zenés illusztrálására ismert művészek lépnek fel, a felcsendülő dalok pedig segítik elrepíteni a közönséget a történelem különböző – a könyvben megidézett – korszakaiba, ezért részletek hangzanak majd el többek között a Jézus Krisztus Szupersztár, az István a király, és az Elizabeth musicalekből.
Az est fényét és ünnepélyességét emeli még egy nemzetközi hírű hegedűvirtuóz, táncosok, vegyes- és gyermekkarok, de ezek mellett a közönség egyéb meglepetésekre is számíthat.
A rendezvény egyúttal a béke és szeretet hónapjának nyitányaként is tekinthető. Ehhez méltóan kifejezett célja, hogy ebben a bizonytalan, kissé árnyékos időszakban egy kis fényt varázsoljon az emberek megfáradt lelkébe, valamint a befolyt jegybevételből anyagi segítséget nyújtson a Babagenetika Egyesületnek.

Az érdeklődök a https://broadwayticket.jegy.hu/program/lelkek-tanca-konyvbemutato-jotekonysagi-galaest-120040 weboldalon vehetik meg a jegyeiket